Botaniczna pielęgnacja skóry oparta na nauce

Darmowa dostawa w Wielkiej Brytanii dla zamówień powyżej 25 £

POLITYKA COOKIE

Do celów ustawy o ochronie danych z 1998 r. (Ustawy) oraz od 25 maja 2018 r., Ogólnego rozporządzenia UE o ochronie danych 2016/679 (RODO), administratorem danych jest Freya + Bailey Natural Skincare Limited (firma nr 11540268.), z siedzibą przy 71-75 Shelton Street, Londyn, WC2H 9JQ, Wielka Brytania.

Wyznaczyliśmy inspektora ochrony danych (DPO), który jest odpowiedzialny za nadzorowanie pytań związanych z niniejszymi Zasadami dotyczącymi plików cookie. Jeśli masz jakieś pytania lub chcesz złożyć wniosek o skorzystanie z któregokolwiek z przysługujących Ci praw, skontaktuj się z inspektorem ochrony danych, korzystając z danych określonych w sekcji „Kontakt z nami” poniżej.

Możemy przechowywać informacje o Tobie w pliku cookie (małym pliku, który jest wysyłany przez nasz serwer internetowy na Twój komputer), do którego możemy uzyskać dostęp, gdy odwiedzasz naszą stronę ponownie. Wysyłanie plików cookie to zwyczajowa praktyka w przypadku każdej strony internetowej, która musi pamiętać, jakie są preferencje jej użytkowników, a my używamy plików cookie do śledzenia twoich wyborów i zamówień składanych za pośrednictwem naszej strony internetowej.

Data ostatniej aktualizacji: 1 czerwca 2019 r

„Sesyjne” pliki cookie

  • Pliki cookie sesji na naszej stronie:
  • pamiętaj, co jest w twoim koszyku
  • pamiętaj, jak daleko jesteś do realizacji zamówienia
  • zapamiętaj dane do logowania
  • upewnij się, że strona wygląda spójnie
  • pozwalają udostępniać strony w sieciach społecznościowych takich jak Facebook, Instagram i Twitter
  • pozwalają dodawać recenzje

Od czasu do czasu będziemy wysyłać Ci e-maile. Te wiadomości e-mail nie zawierają plików cookie. Klikając linki w tych wiadomościach e-mail, zostaniesz przeniesiony do naszej witryny, gdzie sesyjne pliki cookie będą działać jak wyżej.

„Trwałe” pliki cookie

Trwałe pliki cookie do analizy i wydajności naszej Witryny:

dostarczyć nam analizy i statystyki (za pośrednictwem Google Analytics) dotyczące działania naszej witryny, w tym na przykład, które strony są odwiedzane, czas trwania odwiedzin, odwiedzin powracających klientów, wyszukiwane słowa kluczowe, które odwiedziłeś naszą Witrynę itp.

Te pliki cookie nie zbierają żadnych informacji, które mogłyby Cię zidentyfikować - wszystkie zebrane informacje są anonimowe i służą jedynie do poprawy działania naszej Witryny, zrozumienia, co interesuje naszych użytkowników, oraz pomiaru skuteczności naszej Witryny.

Jeśli chcesz zrezygnować z śledzenia przez Google Analytics, odwiedź stronę rezygnacji z Google Analytics (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout) i zainstaluj dodatek do przeglądarki.

Jeśli odwiedzasz naszą Witrynę z witryny osoby trzeciej, która Cię skierowała (na przykład, gdzie kliknąłeś link), być może zaakceptowałeś plik cookie, który wygaśnie po 30 dniach. Ten plik cookie zostanie wydany przez organizację marketingu afiliacyjnego. Jedynym celem tego pliku cookie jest zgłaszanie wszelkich przychodów, które od Ciebie zarabiamy w ciągu tego 30-dniowego okresu, organizacji marketingowej Partnera, w celu potencjalnej zapłaty prowizji.

Third Party Cookies & Banner Advertising

Pozwalamy niektórym firmom zewnętrznym gromadzić dane, które pomagają nam zrozumieć zachowanie naszych klientów w celu dostarczania reklam ukierunkowanych na Twoje zainteresowania i preferencje.

Gdy odwiedzający odwiedza naszą Witrynę, włączany jest plik cookie. Plik cookie identyfikuje odwiedzającego i wyświetla reklamy odpowiednie dla odwiedzającego. 30-dniowe dane cookie wykorzystywane w tych reklamach są całkowicie anonimowe i nie zawierają żadnych danych osobowych odwiedzających.

Zewnętrzni dostawcy, w tym Google i Criteo, używają plików cookie do wyświetlania reklam na podstawie wcześniejszych wizyt użytkownika na naszej stronie internetowej. Firmy te zbierają również informacje po kliknięciu naszych reklam, co pomaga nam śledzić skuteczność naszych działań marketingowych i zarządzać nimi.

Możemy korzystać z remarketingu, czyli funkcji, która pozwala nam docierać do odwiedzających, którzy wcześniej odwiedzili naszą Witrynę, i wyświetlać im odpowiednie reklamy, gdy odwiedzają inne witryny w sieci reklamowej Google lub wyszukują w Google.

Jeśli nie chcesz brać udziału w naszym remarketingu Google AdWords, możesz zrezygnować, odwiedzając Menedżera preferencji reklam Google. Możesz zrezygnować z plików cookie innych dostawców zewnętrznych, odwiedzając stronę www.networkadvertising.org/choices/.

Zarządzanie plikami cookie

Akceptacja naszych plików cookie jest warunkiem korzystania z Witryny. Jeśli nie akceptujesz naszych plików cookie, nie możemy zagwarantować, jak nasza Witryna będzie dla Ciebie działać, co może oznaczać, że nie możemy zaoferować Ci niektórych usług i może zmniejszyć wsparcie, które możemy Ci zaoferować. Jeśli chcesz wyłączyć lub zablokować pliki cookie w swojej przeglądarce internetowej, możesz spróbować wyszukać słowa „pliki cookie”, „zarządzać plikami cookie” i „blokować pliki cookie” na poniższych stronach internetowych, aby uzyskać instrukcje dla głównych używanych przeglądarek internetowych. Ewentualnie zapoznaj się z instrukcjami producenta przeglądarki, klikając „Pomoc” w menu przeglądarki.

Internet Explorer http://support.microsoft.com/
safari http://www.apple.com/safari/features.html#browsing
Firefox http://support.mozilla.org
Chrom http://support.google.com/chrome

Urządzenia mobilne

android http://support.google.com/mobile/bin/answer.py?hl=en&answer=169022
iOS http://support.apple.com/kb/HT1677

Jeśli chcesz usunąć pliki cookie, które są już na komputerze, zapoznaj się z instrukcjami dla oprogramowania do zarządzania plikami, aby zlokalizować plik lub katalog, w którym przechowywane są pliki cookie. Więcej informacji na temat usuwania lub kontrolowania plików cookie można znaleźć na stronie www.aboutcookies. org i www.allaboutcookies.org.

Inne

Pamiętaj, że odwiedzając naszą stronę internetową, możemy również zalogować Twój adres IP, unikalny identyfikator Twojego komputera lub innego urządzenia dostępowego.

Jeśli Twoje dane osobowe ulegną zmianie, napisz do nas na adres customerservice@freyaandbailey.com

Jeśli masz jakieś pytania dotyczące tego, jak wykorzystujemy dane osobowe, skontaktuj się z nami przez e-mail na info@freyaandbailey.com.

Kontakt z nami

Jeśli chcesz w dowolnym momencie skontaktować się z nami w sprawie naszych praktyk dotyczących plików cookie lub zapytań dotyczących danych osobowych, możesz to zrobić, wysyłając wiadomość e-mail na adres info@freyaandbailey.com lub pocztą w Inspektorze Ochrony Danych, Freya + Bailey Natural Skincare Limited, 71-75 Shelton Street, Londyn, WC2H 9JQ Wielka Brytania.

Masz prawo poprosić o kopię informacji, które przechowujemy na Twój temat (za którą możemy naliczyć niewielką opłatę) i możesz poprosić o poprawienie lub usunięcie tych informacji w stosownych przypadkach.

Jeśli masz jakiekolwiek skargi dotyczące naszego przetwarzania twoich danych osobowych, bylibyśmy wdzięczni za możliwość rozwiązania twoich obaw w pierwszej kolejności. Jeśli jednak chcesz, możesz złożyć skargę bezpośrednio do biura komisarza ds. Informacji, brytyjskiego organu nadzorczego ds. Ochrony danych (www.ico.org.uk lub 0303 123 1113)

Zamknij (esc)

Popup

Użyj tego wyskakującego okienka, aby osadzić formularz rejestracji na liście mailingowej. Możesz też użyć go jako zwykłego wezwania do działania z linkiem do produktu lub strony.

Weryfikacja wieku

Klikając Enter, potwierdzasz, że jesteś wystarczająco duży, aby spożywać alkohol.

Szukaj

Wózek sklepowy

Twój koszyk jest obecnie pusty.
Kup teraz